Termeni si Conditii de colaborare


Site-ul http://peachindustrial.ro este proprietate a SC SUPREMOFFICE SRL

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Supremoffice sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Proprietatea Continutului:

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Supremoffice sau al furnizorilor firmei cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. 

Supremoffice acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

    - Puteti descarca Continutul, cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut; 

     - Nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu persoane sau locuri din Site fara acordul Supremoffice

     - Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul Supremoffice;

    - Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Supremoffice va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Supremoffice sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului; si este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

    Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate sunt confidentiale.

   Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

     Continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

    Utilizarea acestui site se face pe propria responsabilitate. Supremoffice, partenerii sai, angajatii sai sau orice alta parte impilcata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu uitlizarea acestui site sau a continutului. Supremoffice nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Supremoffice. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta.Supremoffice nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Supremoffice isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

        - incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

        - sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

        - nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

        - nu ofera o securitate adecvata;

        - contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase;

        De asemenea, Supremoffice autorizeaza in continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Supremoffice.

        Supremoffice poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate. 

        Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.