Peach Industrial Printing …
 

Peach Industrial ofera antreprenorilor români sprijin pentru dezvoltarea companiilor prin intermediul tehnologiei. Pentru noi publicitatea înseamnă profesionalism, creativitate, curaj, ambiție, implicare, valori care dorim să le transmitem și clienților noștri. Ne angajăm să vă oferim soluția potrivită prin cea mai largă gamă de tehnologii de pe piață ce includ echipamente, software, consultanță în implementarea de proiecte, instruire, service, consumabile, etc. Distribuim la nivel național și european branduri profesionale renumite, o gamă largă de consumabile, media, folii și accesorii. 

Serviciile noastre încep cu prima sesiune de consiliere, continuă în timpul selecției configurației specifice a echipamentului, devin tangibile în timpul instalării și durează pe termen lung prin service sau întreținere. Toate serviciile Peach Industrial formează un pachet complet care poate fi accesat oricând, oriunde, indiferent de industria în care activați.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune imprimante pentru producția Dv., atunci ați ajuns la locul potrivit. Având o imprimantă decentă, puteți să imprimați cu ușurință pe o diversitate de materiale, fotografii, teme și multe altele fără a părăsi casa.

Cele mai bune imprimante de producție pot concura la calitatea imprimării, viteza și caracteristicile aproape oricărei imprimante pe care o veți găsi pe piață fiind destul de diferite, iar obținerea celor mai bune rezultate pentru nevoile dvs. se poate dovedi a fi o investiție în timp și resurse diverse.

De la tipărirea afișelor de hîrtie sau plastic, la tipărirea materialelor textile, cea mai bună imprimantă de producție vă poate ajuta la toate aceste sarcini pentru că vă oferim câteva alegeri de top. Alegerea unei imprimante de productie este la fel de importantă ca și achiziția computerului si tehnicianului care o va opera.

Ne puteti găsi în permanență la sediul nostru din Cluj-Napoca sau ne puteti contacta prin e-mail sau telefon.

Cumpara aici