Peach Industrial… cine suntem?

Peach Industrial va ofera sprijin pentru dezvoltarea firmei sau a casei prin intermediul tehnologiei. Ne angajăm să vă oferim soluția potrivită prin cea mai largă gamă de tehnologii de pe piață ce includ echipamente precum: distrugatoare de documente, laminatoare, aparate de indosariat termic, ghilotine, aparate de vidat alimente si consumabile: folii pentru laminare, spirale si coperti pentru indosariere, ulei si hartie pentru intretinerea distrugatoarelor, articole pentru curatare si intretinere IT. Toate produsele Peach Industrial formează un pachet complet care poate fi accesat oricând, oriunde, indiferent de industria în care activați.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune imprimante pentru producția dumneavoastra atunci ați ajuns in locul potrivit. Având o imprimantă decentă, puteți să imprimați cu ușurință pe o diversitate de materiale, fotografii, teme și multe altele fără a părăsi casa.

Cele mai bune imprimante de producție pot concura la calitatea imprimării, viteza și caracteristicile aproape oricărei imprimante pe care o veți găsi pe piață fiind destul de diferite, iar obținerea celor mai bune rezultate pentru nevoile dumneavoastra se poate dovedi a fi o investiție în timp și resurse diverse.

De la tipărirea afișelor de hartie sau plastic, la tipărirea materialelor textile, cea mai bună imprimantă de producție vă poate ajuta la toate aceste sarcini pentru că vă oferim câteva alegeri de top. Alegerea unei imprimante de productie este la fel de importantă ca și achiziția computerului si tehnicianului care o va opera.

Ne puteti găsi în permanență la sediul nostru din Cluj-Napoca sau ne puteti contacta prin e-mail sau telefon.