Planifica un birou cât mai… “odihnitor”!

Biroul ideal oferă confort, intimitate și un spațiu de lucru organizat plin de papetarie si birotica. Cu doar puțină planificare și pregătire vă va permite să profitați la maximum de ceea ce aveți. Merită ceva timp și efort pentru a o face corect: odată ce ați început să lucrați, orice modificări sau anulări în etapa următoare pot avea un impact enorm asupra productivității dvs.!

Calculați cu grijă spațiul!

Primul pas în stabilirea biroului dvs. este înțelegerea limitărior spațiului. Zona trebuie avută în vedere, măsurați-o și faceți un desen calculând cât spațiu aveți de-a lungul fiecărui zid și locația ușilor și ferestrelor. Dacă aveți o imagine clară asupra dimensiunilor, este mai ușor să faceți cumpărături pentru componentele care vor alcătui spațiul dvs. de lucru, inclusiv mobilierul, aparatele de lucru, calculatorul, imprimanta, scannerul, distrugatorul de documente, un aparat de laminat sau aparat de indosariat, precum și spațiul pentru amplasarea unor materiale de curatenie. Este mult mai prudent să știți dacă aveți nevoie de un birou special sau putei aplica etajere pe pereți pentru ca totul să se potrivească în noua sa locație atunci când comandați produse home-office. Nu ar fi plăcut sa nu se potrivească sau să nu aiba caracteristicile dorite.

Decideți asupra unui buget realist

Când vine vorba de mobilierul de birou și de echipamentele de birou, există multe diferențe de preț care trebuie luate în considerare. Deși este o idee bună să cumpărați elemente de calitate care vor dura ani de zile, este de asemenea bine să stabiliți un buget și să rămâneți în parametrii săi. Determinați ce puteți cheltui și căutați modalități de a rămâne în limitele dvs. Planificarea cu atenție și eficiența banilor, acolo unde contează cel mai mult, vă va face să vă bucurași de fiecare leu.

Alegeți un birou încăpător si confortabil

Accentul central al biroului dvs. de acasă va fi probabil biroul dvs., deci selectați-l cu grijă. În timp ce birourile "mari" sună bine, deoarece vă oferă spațiu pentru a ”vă împrăștia” nu uitați de timpul pierdut cu căutarea unui dispenser pentru banda adezivă. Cu toate acestea, constrângerile de spațiu pot limita dimensiunea biroului pe care îl alegeți. Luați în considerare o masă de colț pentru birouri cu adevărat mici sau unul care include rafturi în partea dinspre perete, pentru depozitare, dacă nu aveți niciun loc pentru rafturi. Căutați un birou cu sertare pentru a păstra fișierele din apropiere și gata de utilizare și mergeți la un birou cu sertare de alimentare pentru a vă ajuta să vă organizați dosarele. Un sertar pentru tastatură, retractabil, vă poate elibera desktop-ul pentru alte elemente. Alte lucruri la care trebuie să acordați atenție: verificați spațiul pentru picioare pentru a vă asigura că vă oferă destul loc  și alegeți spațiul de stocare ascuns pentru computer pentru a economisi încă și mai mult spațiu.

Găsiți scaune confortabile

Unul dintre cele mai importante elemente de bază, scaunul dvs. de birou, va avea un rol important în a determina cât de confortabil vă simțiți în timp ce lucrați - și, astfel, cât de productiv. Dacă aveți o sumă minimă de investit în spațiul dvs., alegeți în primul rând scaunul. La urma urmei, dacă scaunul dvs. nu este confortabil, cum puteți rămâne concentrat și în același timp relaxat?

Lumină bună

Luați în considerare iluminarea din biroul dvs. înainte de configurare. Sarcinile diferite necesită diferite tipuri de iluminare; luminile de iluminare strălucitoare pot fi mai favorabile redactării, în timp ce lumina mai palidă este necesară dacă intenționați să lucrați foarte mult la computer. Iluminarea reglabilă este ideală deoarece puteți schimba iluminatul în funcție de sarcina avută la fiecare moment. Determinați ce tip de iluminare este cel mai bun pentru biroul dvs. și, de asemenea, gândiți-vă la iluminatul suplimentar pentru momentele când iluminarea deasupra capului ar putea fi prea mult.

 

Peach Industrial Cluj-Napoca va pune la dispozitie toata expertiza sa pentru a va utila biroul la cele mai inalte standarde.